!!! Eksklusive salg !!! Nedsat pris

Smart Højttaler Vægbeslag Indehaveren Hylde Bøjle Nemt At Installere, Moderne Boligtilbehør Pladsbesparende For Apple Mini HomePod

Tilbud
Nedsat pris
Nye kollektioner

Smart Højttaler Vægbeslag Indehaveren Hylde Bøjle Nemt At Installere, Moderne Boligtilbehør Pladsbesparende For Apple Mini HomePod

Bedømmelse:
0%
0 / 5 ( 0 )
SKU
d12095

Tags: automatisk vanding ventil, homepod montere, nanoleaf, broadlink rm4, homepod, homepod mini-mount, finger pad, xin, sprinkler timer, apple homepop højttaler dække.

På lager
kr56.50 kr71.50

Beskrivelse:

Egnet Model: Egnet til Apple Homepod mini smart højttaler.

Vægmonteret: vægbeslag design giver nem installation, og det kan monteres på en væg for maksimal kompatibilitet.Sikker og Stabil: Bygget fra ABS, større stabilitet og bæreevne, perfekt til at skabe ekstra plads i stuen eller garage eller et skab eller hvor som helst du vil.

Praktisk: Nyd perfekt at lytte overalt i rummet ved montering af højttalerne på væggen.

To Typer: Der er to beslag til rådighed, er et For OS plug, den anden er For EU/UK stik.

Indbygget kabelstyring: Giver en klar indbygget kabelstyring, der holder din kabel i en sikker position, og ud af syne.Undgår kabel-rod til at bevare skønheden i dit hjem.

Bemærk venligst: Dette er kun et vægbeslag til Apple Homepod mini-lyd og ikke indeholder lyd-udstyr og oplader.

Specifikation:

Materiale: ABS

Farve: hvid, sort

Størrelse(ca.): 15.5*10*6cm/6.1*3.94*2.36 tommer(L*b*H)

Egnet model: for Apple Homepod mini smart højttaler

Type(gældende stik): USA, EU og UK

Package:

1 pc * vægbeslag

Bemærk:

1.På grund af forskellen mellem de forskellige skærme,kan det billede, der måske ikke afspejler den faktiske farve på varen.Vi garanterer stil er den samme som vist på billederne,men ikke den samme ydelse på de forskellige organer, som på den model.

2.Undersøg de nærmere detaljer størrelser med din,skal du tillade, at 2-4cm adskiller sig på grund af manuel måling for tøj, takket være Alle målinger i cm og bemærk venligst, 1cm=0.39 tommer

1) Vi accepterer Alipay, West Union, TT.Alle større kreditkort accepteres, gennem sikker betaling processor ESCROW.

2 Hvis du ikke kan kassen umiddelbart efter auktionen tæt, vent et par minutter, og prøv igen Betalinger skal være afsluttet inden for 3 dage.

1) WORLDWIDE SHIPPING. (Bortset fra nogle lande og APO/FPO)

DHL, UPS, FEDEX, TNT tager 3-7 dage ,EMS tager 8-12 dage.Indlæg air mail behov for 2-8 uger.Men alle af dem er afhængig af det land, der leveres til.

2) SERVICE TRANSIT TID er fastsat af luftfartsselskab og udelukker weekender og på helligdage.Transit tider kan variere, især i feriesæsonen.

1) Købers tidlig bekræftelse vil blive meget værdsat efter modtagelse af varen.

2), Da din feedback er meget vigtigt for vores virksomheds udvikling, vi oprigtigt opfordre dig til at lade positiv feedback til os, hvis du er tilfreds med vores produkt og service.

3) skal Du kontakte os inden de forlader nogen negativ eller neutral feedback.Vi vil arbejde med dig for at løse eventuelle problemer.Tak for din forståelse!

  • Mærke: Woopower
  • Element Type: STÅ
  • Materiale: PLAST
  • Oprindelse: KN(Oprindelse)

Skriv en anmeldelse

Du kan også gerne!