!!! Eksklusive salg !!! Nedsat pris

Genanvendelige 1-2 Kop Kaffe Filter Messing Sammenklappelig Hæld det over Og Dripper Og Kaffefaciliteter Kegle Papirløse

Tilbud
Nedsat pris
Nye kollektioner

Genanvendelige 1-2 Kop Kaffe Filter Messing Sammenklappelig Hæld det over Og Dripper Og Kaffefaciliteter Kegle Papirløse

Bedømmelse:
0%
0 / 5 ( 0 )
SKU
d12362

Tags: keramik og dripper, hario v60, og drop stå, og filtrere plast, og v60, klog og dripper, og filter, og dripper, dripper, og tragt.

På lager
kr70.17 kr97.44

Genanvendelige 1-2 Kop Kaffe Filter Messing Sammenklappelig Hæld det over Og Dripper Og Kaffefaciliteter Kegle Papirløse kaffegrums ikke har en chance for at danne swimmingpools og over-ekstrakt.Det faktum, at det er meget attraktivt tilføjer, at erfaringerne.

Brug papir filtre og iblødsætnings-filteret, før brygning for at fjerne papiret smag.Må ikke bruge det billige papir filtre, og der vil være en mærkbar forringelse i smag.

Dette er en fantastisk bærbar dripper mulighed.Jeg foretrækker rustfrit stål over enhver plast eller gummi mulighed for holdbarhed.Dette kommer med en lille mesh taske, som dripper kollapser til at holde det kollapser og giver dig mulighed for at pakke let.

Jeg tog dette produkt camping, det var fantastisk for minimale til at bære, nemmeste oprydning og mens camping.

Fordele: sammenklappelige, lys, stærk, hurtig at sætte op og bruge.Mest af alt gør en god kaffe.

Materiale: rustfrit stål

Farve: guld

Størrelse:15*15*2.5 cm

Pakken indeholder(uden detail-pakke):

1 * Sammenklappelig Og Dripper

Kun over pakkens indhold, andre produkter er ikke medtaget.

Bemærk: Lys og forskellige skærme kan forårsage farven på elementet i billedet lidt forskellige fra de rigtige ting.Måling tilladt fejl er +/- 1-3cm.

  • Materiale: Legeret Stål
  • Oprindelse: KN(Oprindelse)
  • Filter Type: Genanvendelige Filtre

Skriv en anmeldelse

Du kan også gerne!