!!! Eksklusive salg !!! Nedsat pris

Print Ærmeløs Kvinder Kjole Nye Ankomst Rose Mønster Ærmeløs sommerkjole O hals Casual Løs Mini-Kjoler Vestidos

Tilbud
Nedsat pris
Nye kollektioner

Print Ærmeløs Kvinder Kjole Nye Ankomst Rose Mønster Ærmeløs sommerkjole O hals Casual Løs Mini-Kjoler Vestidos

Bedømmelse:
0%
0 / 5 ( 0 )
SKU
d12381

Tags: kjole med blomster print, dress runway, kjole sommeren kvinder, chiffon kjole lang, denim kjole kort, bane, kjole rose, dress summer, blomstret kjole, kjole med print.

På lager
kr53.52 kr104.94

Print Ærmeløs Kvinder Kjole Nye Ankomst Rose Mønster Ærmeløs sommerkjole O hals Casual Løs Mini-Kjoler Vestidos

Kendetegn: Helt Nye og Høj kvalitet.Simpelt og behageligt tøj, der passer til de fleste kvinder.Unikke design gør dig mere udsøgte og elegant Elasticitet: Elastisk.Materialer: polyester.Størrelse: S M L XL 2XL.Farve: som billeder viser.

Opmærksomhed: 1. Der kan være lidt forskel i farve, på grund af den computer skærm indstillinger. 2.For at sikre at du får den rigtige størrelse, henvises der til vores størrelse chart i beskrivelsen Før du Køber.Hvis du ikke er sikker på størrelsen, venligst e-Mail Os din Nøjagtige Krop Målinger (Højde/Bust/Talje/Hofte), så vi kan give dig nogle forslag til, hvordan at vælge den rigtige størrelse.Med forskellen i målingen metode, skal du tillade, at 1-3 cm i størrelse afvigelse (1cm=0.39 tommer) .Tak for din forståelse!

Måling I CM

Størrelse

Længde Bust - - S, 80 cm 78cm - - M 83cm 84cm - - L 86cm 90cm - - XL 89cm 96cm - - 2 X 92cm L 102cm - -

1. Hvis du er tilfreds med vores produkter og services, bedes du forlade din positive feedback og 5 stjerner .og 5 stjerner for den nærmere vurdering af din ordre.

2. Hvis du ikke er tilfreds med vores porducts, pls kontakte os, før du forlader negativ feedback eller detaljeret bedømmelse .Vi garanterer 100% slove noget problem for dig.

1. Forberedelse Tid: vi har brug for 2-3 arbejdsdage at forberede din ordre i henhold til vores mange ordrer hver dag.

2. Gratis Forsendelse Til Hele Verden

Om Told

I betragtning af vores kunders fordel, at Vi er tvunget til at sende din bestilling med almindelig post.Vær dog opmærksom på, told er ude af vores kontrol, kan vi ikke garantere, ikke skat gebyr, og der vil ikke være nogen skat gebyr.Men vi vil refundere din betaling for hurtig forsendelse(hvis du har betalt) til din konto indenfor 24 timer.Vi oprigtigt undskylde for de gener, dette måtte forvolde dig.

Vores online-shop kan sælge baseret på deres fremragende design og dokumenteret pålidelighed.Så kvaliteten er sikret.Også vi har en QA-teamet for at teste din bestilte produkter fungerer korrekt, før de er pakket og sendt til dig.Men har du brug for at bekræfte din kjole størrelse omhyggeligt, før du køber ( en størrelse måling vil blive vist under hvert punkt ).

Attent : vi kan ikke acceptere ombytning eller annullering efter din ordre er blevet afsendt.

Følgende oplysninger er påkrævet, når du giver udtryk for problemet:

*Bestil antal

*Varen er SKU nummeret

*Billede af defekte .

Hvis du har nogen spørgsmål om denne politik for tilbagesendelse, er du velkommen til at kontakte os!

Hvis du ikke er 100% tilfredse med kvaliteten af dit køb fra butikken, kan du returnere eller ombytte dine varer inden 30 dage fra den leverede dato.

Anmodning: 1. Elementer, der er modtaget inden 30 dage fra den leverede dato. 2. De elementer, der modtages ubrugt, ubeskadiget og i original emballage. 3. Tilbage shipping gebyr er betalt af køber.

 • Ærme Stil: Almindelig
 • Kjoler Længde: Over Knæet, Mini
 • Enhed Type: stykke
 • Halsudskæring: O-Hals
 • Oprindelse: KN(Oprindelse)
 • Mønster Type: Udskriv
 • Silhuet: A-LINJE
 • Dekoration: Ingen
 • Stil: Casual
 • Materiale: Polyester
 • Sæson: Sommer
 • Talje: Naturlige
 • Ærme Længde(cm): Ærmeløs
 • Model-Nummer: 524089
 • Køn: KVINDER

Skriv en anmeldelse

Du kan også gerne!